top of page

wo 22 feb

|

Zoom

Online Expositie van Betekenis

Doe deze winter mee met de online Expositie van Betekenis! Laat je verwarmen door mooie gesprekken, creatieve opdrachten en nieuwe inzichten. Een cadeautje voor jezelf!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Online Expositie van Betekenis
Online Expositie van Betekenis

Tijd en locatie

22 feb 2023, 19:30 – 21:30

Zoom

Over het evenement

Online creatief bezig zijn en in dialoog met elkaar allerlei nieuwe inzichten opdoen? Werkt dat! Op basis van onze eerste ronde die in het najaar heeft plaatsgevonden, kunnen we volmondig zeggen: JA! 

Onze deelnemers waardeerden o.a.:

 • De liefdevolle omgang tussen de deelnemers, hoe snel we een hechte groep  waren, het pakketje dat we kregen, de verschillende kunstvormen die we  uitprobeerden, de leiding van Saida en Agnes, de theater oefeningen en  dat we soms zo gelachen hebben, maar ook de kwetsbare momenten die we  deelden.
 • De onverwachte impact. De combinatie van creatieve oefeningen onder  'tijdsdruk', de inspirerende persoonlijk bijdragen van Saïda, de lichte  toon van Agnes' begeleiding, de uitwisseling met elkaar die al na heel  korte tijd heel persoonlijk werd, en de kans om in zo'n onbekende groep  iets anders van jezelf te laten zien dan in het gewone leven, hebben  echt iets teweeg gebracht bij mij. 
 • De begeleiding, het respect en de ruimte die iedereen kreeg en kon nemen  om te delen wat ze wilde delen en dat was verbazingwekkend open en het  leek, zonder belemmeringen. Ik ervaarde het online zijn met elkaar als  heel prettig en ik had daardoor eigenlijk geen last van verlegenheid of  schaamte. Waarschijnlijk doordat je in je eigen vertrouwde omgeving bent  en alleen bent, niemand fysiek om me heen en toch een grote groep  betrokken mensen om je heen.

Doe zelf ook mee en ontdek wat deelname aan Expositie van Betekenis jou kan brengen!

Tickets

 • Online Expositie van Betekenis

  Deelname voor alle 5 zoombijeenkomsten. We hanteren verschillende tarieven (afhankelijk van jouw budget). Er is een beperkt aantal gesponsorde kaartjes beschikbaar. Mail ons wanneer je daar om financiële redenen van gebruik wilt maken.

  Van € 50,00 tot € 100,00
  Verkoop geëindigd op
  • € 75,00
  • € 100,00
  • € 50,00

  Totaal

  € 0,00

  Deel dit evenement

  bottom of page