top of page

vr 14 jun

|

Huissen

Retraite Vol-Ledig Vrouw Zijn

Retraite Vol-Ledig Vrouw Zijn Vrouw zijn. Wat zijn er veel beelden en verwachtingen daarover. Op sociale media, vanuit je omgeving, je familie en culturele achtergrond. En… niet in de laatste plaats bij jezelf.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Retraite Vol-Ledig Vrouw Zijn
Retraite Vol-Ledig Vrouw Zijn

Tijd en locatie

14 jun 2024, 13:30 – 16 jun 2024, 13:30

Huissen, Stadsdam 1, 6851 AH Huissen, Nederland

Gasten

Over het evenement

Retraite Vol-Ledig Vrouw Zijn

Vrouw zijn. Wat zijn er veel beelden en verwachtingen daarover. Op sociale media, vanuit je omgeving, je familie en culturele achtergrond. En… niet in de laatste plaats bij jezelf. Wat zou er gebeuren als je dat alles zou kunnen loslaten? Op welke manier zou jij zélf vrouw willen zijn? En door wie en wat laat jij je inspireren om dat te doen?

In het weekend van 14-16 juni zijn we met Expositie van Betekenis opnieuw te gast in Klooster Huissen (nabij Arnhem). En jij kunt met ons mee! 

Ben je een jonge vrouw tussen de 25 en 40 en vind je het leuk om met een diverse groep vrouwen op een bijzondere creatieve manier in gesprek te gaan over wat vrouw zijn voor jou betekent? Meld je dan snel aan! Er kunnen max. 16 vrouwen mee. 

Data en tijden: van vrijdag 14 juni 13.30 uur tot zondag 16 juni 13.30 uur.

We vragen je om het gehele weekend aanwezig te zijn.

De kosten voor deelname aan dit programma zijn afhankelijk van jouw inkomen en variëren van 119 euro voor studenten / mensen zonder werk, 219 euro voor werkenden. Dit is incl. overnachtingen o.b.v. een tweepersoonskamer, vegetarische maaltijden, tussendoortjes en het programma. 

Voor een eenpersoonskamer betaal je een toeslag van 20 euro per nacht.

Doelgroep: vrouwen tussen de 25 en 40 jaar

Locatie: Dominicanenklooster Huissen (nabij Arnhem). 

Aanmelden doe je via www.kloosterhuissen.nl 

Vragen? Mail welkom@expositievanbetekenis.nl 

Deel dit evenement

bottom of page