top of page

vr 05 mei

|

Huissen

Storytelling Retraite in Huissen

Ga met Expositie van Betekenis mee het klooster in! Samen met leeftijdsgenoten (tot 35 jaar) aan de slag rond de kracht van verhalen. Ontdek wat oude bronnen voor jou kunnen betekenen in het vormen van jouw eigen verhaal!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Storytelling Retraite in Huissen
Storytelling Retraite in Huissen

Tijd en locatie

05 mei 2023, 13:30 – 07 mei 2023, 13:30

Huissen, Stadsdam, 6851 CJ Huissen, Nederland

Gasten

Over het evenement

Iedereen heeft een eigen verhaal. Wat is dat van jou? We gaan tijdens deze bijzondere retraite in het bijzonder gastvrije klooster van Huissen aan de slag met de kracht van het verhaal. 

We wisselen oude en nieuwe verhalen uit, gaan creatief aan de slag met zowel schrijven als de vertelkunst. Alles om jou vanuit verschillende (levensbeschouwelijke) bronnen te inspireren en weer een stapje verder te brengen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Let op: Dit weekend is speciaal voor jonge vrouwen tot ongeveer 35 jaar. 

We vinden het leuk om zo'n divers mogelijke groep samen te stellen. Dus kom samen met die leuke vriendin of collega die net even iets anders in het leven staat dan jij :-)

Tickets

 • Deelname storytelling retraite

  Deelname weekend 5-7 mei in het Klooster Huissen. Prijs is all-in: overnachtingen, maaltijden, programma. Dit weekend wordt gesteund door verschillende fondsen. Daardoor is deze lage prijs mogelijk. Deelname betekent dat je bijdraagt aan het project Expositie van Betekenis door iets van jouw inzichten en creatieve werk ter inspiratie te delen met anderen.

  Van € 79,00 tot € 149,00
  Uitverkocht
  • € 149,00
   +€ 3,73 servicekosten
  • € 79,00
   +€ 1,98 servicekosten

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page